Tuesday, October 03, 2006

Texas Governor Election Quiz

Test your knowledge of the Texas gubernatorial candidates.

1. Who said "I think Rick Perry is an inspiring leader; he inspired me to run for Governor"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

2. Who said "I'm not a liberal, believe me; I'm a compassionate redneck, far more conservative than I am liberal"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

3. Who said "I'm not a supporter of using embryonic stem cell research; frankly, I think it's a very narrow, at best, area"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

4. Who said "Stem-cell research isn't just a good idea; it's a moral calling"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

5. Who said "After nine legislative sessions full of name-calling, our school funding is in crisis, property taxes are up and judges are having to do our governor's job"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

6. Who said "As Jesus once said to the Mexicans, don’t do a thing till I get back"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

7. Who said "A lot of the issues that are driving this debate as far as I'm concerned come down to questions of morals and values: How are we going to take care of the less fortunate, the more vulnerable individuals in our society"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

8. Who said "Why don't you just let us get on down the road"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

9. Who said "I do not suffer hunters gladly"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

10. Who said "We need to reduce the number of abortions in Texas by reducing unwanted pregnancies. Gov. Rick Perry's policies have failed to reduce abortions, which have increased under his administration"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

11. Who said "Building highways through toll financing rather than pay-as-you-go financing dramatically speeds the time it takes to complete a given project"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

12. Who said "I’m a conservative. I believe in limited, efficient government—and that’s the opposite we’re getting from the Republican Party"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

13. Who said "If 500 of Rick Perry's campaign contributors died of abuse, I think he would find the money to protect them, but when incomprehensible cruelty visits the least of those among us, suddenly we can't find the money"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

14. Who said "The Jews own the world, the Catholics run it, Protestants work it, and the Niggers and Mexicans enjoy it, basically, that's what they've done"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

15. Who said "Under this governor, it is us against them"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

16. Who said "That marriage is the union between a man and a woman is a truth known to each one of us already, and any attempt to allow same-sex marriages is a detriment to the family unit and hurts our state and nation"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

17. Who said "We can't treat teachers like glorified test monitors and pay them accordingly if we want to have any hope of keeping teachers in classrooms"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

18. Who said "I have been a lifelong Democrat, but I'm going to spend the rest of my life vigorously and wholeheartedly in the GOP"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

19. Who said "The crackheads and thugs who remain in Houston after Katrina happen to be black; that's fact"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

20. Who said "It's becoming increasingly obvious that Rick Perry just doesn't get it, that he doesn't understand that budgets are moral documents, that there are human costs attached to fiscal decisions"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

21. Who said "All of these politicians are afraid of offending Hispanics"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

22. Who said "I said there was not a shortfall in the budget this session, but a shortfall in leadership from the governor"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

23. Who said "A leader does not let nine sessions go by and now a tenth without a long term fix with cutting property tax and money going into educate for our teacher and for our classrooms"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

24. Who said "What [Bush]’s been doing in the Near East and in the Middle East, he’s handling that well, I think"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

25. Who said "The informed-consent requirements should conform to mainstream medical knowledge, which refutes the link between breast cancer and abortion"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

26. Who said "Native Americans believe you can't really own land, a horse or a waterfall. The only thing they believe you can really own is a casino"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

27. Who said "We divide the border into five sections and we appoint a Mexican general in charge of each section, and we give him a million bucks, which we hold for him in a bank account, and every time we catch an illegal coming through his section we withdraw $5,000"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

28. Who said "“Packing the Ethics Committee with DeLay loyalists further immunizes the Republican congressional leadership not just from the Democrats but also from democracy"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

29. Who said "I am going to see nondenominational prayer and the Ten Commandments put back in the schools"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

30. Who said "Adios, MoFo"?

A. James "Rick" Perry
B. Chris Bell
C. Richard "Kinky" Friedman
D. Carole Keeton Strayhorn

ANSWERS:

1. B, 2. C, 3. A, 4. B, 5. D, 6. C, 7. B, 8. A, 9. C, 10. B, 11. D, 12. C, 13. B, 14. C, 15. D, 16. A, 17. B, 18. D, 19. C, 20. B, 21. C, 22. D, 23. D, 24. C, 25. B, 26. C, 27. C, 28. B, 29. C, 30. A

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

For reader convenience, please highlight the correct answers or show the correct letter following each section.

11:00 PM

 

Post a Comment

<< Home